Nabo-info

Distortion foregår i København fra 30. maj til 3. juni 2018. Der er to dage med gadefester, en dag per bydel.

Onsdag 30. maj:
Gadefest på Nørrebro og Rådhuspladsen

Torsdag 31. maj:
Gadefest på Vesterbro og Rådhuspladsen

Fredag 1. juni:
Festivalplads på Refshaleøen

Lørdag 2. juni:
Festivalplads på Refshaleøen

Søndag 3. juni:
Festivalplads på Refshaleøen

Indholdsfortegnelse

  1. Nabobrev Nørrebro – med tidsplan og alt om parkering og afspærring
  2. Nabobrev Vesterbro – med tidsplan og alt om parkering og afspærring
  3. Nabobrev om Rådhuspladsen
  4. Ændringer af busruter
  5. Rengøring
  6. Værn mod tissende gæster
  7. Rabat i parkeringsanlæg
  8. Kontakt-info

1. Nabobrev Nørrebro

Download nabobrev med al info her

2. Nabobrev Vesterbro

Åbn nabobrev med al info her

Nabobrev Vesterbro

3. Nabobrev om Rådhuspladsen

11.00-14.00: Opsætning scener, borde og bænke
14.30-15.30: Lydprøver
16.00-22.00: Koncerter
22.00-08.00: Oprydning
01.00-07.00: Nedtagning af hastighedsdæmpende foranstaltninger

Der vil ikke være ændret parkering eller anden trafikændring i forbindelse med festerne på Rådhuspladsen. Til disse fester er der begrænsning på antal gæster, og strenge krav om, hvor højt musikken må spille. For at deltage til festerne på Rådhuspladsen, kræver det at gæsterne køber et gadearmbånd.

4. Ændringer af busruter

Under Distortion vil busserne køre en omlagt rute uden om arrangementsområdet. Se her din bus er omlagt ->

 

5. Rengøring

Igen i år er det Københavns Kommune, der står for oprydningen og rengøringen efter gadefesterne på Nørrebro, Vesterbro og i Indre by. I samarbejde med kommunen forsøger vi selvfølgelig at dette sker så hurtigt og effektivt som muligt, og aller senest dagen efter Gadefesten.

6. Værn mod tissende gæster

Vand dem, som vander din ejendom – hent gratis udstyr til vagtværn imod tis hos Flying Tiger i form af frygt på dåse, vandballoner, afskærmningstape og en håndvandkanon!

Vi ved, at flere foreninger er tyet til vandpistoler i kampen mod ubudne og tissetrængende gæster. Det er sjovt, det er uskyldigt, og det er effektivt! Har man f.eks. en gadeport, som ofte bliver brugt som alternativt toilet under Distortion, kan man med stor succes sprøjte vand den anden vej gennem tremmerne. I flere foreninger samles folk i gården og griller mens børnene render rundt og leger vagter med vandpistoler.

Husk, der skal altid være voksne til stede og placer jer altid bag en port, hegn eller anden afdækning. Det skal være sjovt, så̊ husk at du som voksen skal tage temperaturen på folks promiller og stoppe, mens legen stadig er god. Ønsker du en vandpistol til at beskytte dig og dine kære, så kan du fra d. 16. maj gå i Flying Tiger på henholdsvis Vesterbrogade 66 og Nørrebrogade 209, og få en gratis godtepose. Vi har købt et parti grej, som vi deler ud af. Alt du skal gøre er at sige ”Distortion” til ekspedienten. Der er et begrænset antal, så der er én pakke pr. husstand. En forening har desuden haft stor succes med at sætte en bænk foran deres kældernedgang, for som de siger: “Man tisser ikke, hvor man sidder” – det ved fulde folk også! Bare husk at få låst bænken fast, så den ikke bliver snuppet. HUSK at gemme din nye kældernedgangsløsning til næste år!

7. Rabat i parkeringsanlæg

Som noget nyt, kan beboere få rabat i parkeringsanlægget Q-Park Vesterport, Nyropsgade 42. Du kan få 40% i rabat på din parkering hos Q-Park Vesterport fra den 30. maj kl. 12.00 til 1. juni kl. 12.00.

Sådan får du rabat på din parkering: 1) Gå ind på q-park.dk, 2) Find parkeringsanlægget Vesterport (nord eller syd, har ingen betydning), 3) Vælg ”Køb timeparkering”, 4) Vælg den 30. maj som startdato, 5) Vælg ”Distortion2018”, 6) Gennemfør din betaling, 7) Du modtager din billet på mail med det samme. Vær opmærksom på Q-Park kun tilbyder et begrænset antal pladser. Book din parkering i god tid og vær sikret en plads.

8) Kontakt-info

Mail: beboer@cphdistortion.dk

Distortions beboertelefon er lukket for i år, men vi besvarer selvfølgelig stadig henvendelser på mail.